آشنایی با انواع سبک طراحی نما ساختمان + عکس

انواع سبک نما
زمان مطالعه: 14 دقیقه

اولین و مهمترین بخش ساختمان که افراد در نگاه اول با آن روبرو می‌شوند، نما و ظاهر ساختمان است. به همین دلیل طراحی نما ساختمان و بکارگیری اصولی سبک‌های طراحی نما (مطابق با نیاز مشتری و شرایط محیطی) از اهمیت بالایی برخوردار است. از این رو آگاهی از انواع سبک طراحی نما نه تنها به انتخاب درست و متناسب طراحی نما ساختمان کمک می‌کند، بلکه زیبایی ظاهری ساختمان را دو چندان کرده و تاثیر چشمگیری بر بالا رفتن ارزش مالی ساختمان می‌گردد. با ما همراه باشید تا در این مقاله از ترامیت مهتاب با انواع سبک طراحی نما آشنا شویم.

منظور از سبک طراحی نما ساختمان چیست؟

حتما شما هم متوجه شده اید که هر ساختمانی، در هر شهر یا کشوری نسبت به اینکه در چه دوره ای ساخته شده است، طراحی‌های مختلف و ویژگی‌های متفاوتی دارد. به طور مثال برخی از آن‌ها پر از جزئیات بوده و برخی دیگر به ساده ترین شکل ممکن ساخته شده اند. علاوه بر این هنگام دیدن اماکن تاریخی یا شهرهایی که بافت تاریخی دارند، دیده اید که در یک دوره زمانی، خانه‌ها و ساختمان‌ها معمولا نوع خاصی از طراحی دارند. این تفاوت در ویژگی‌ها و طراحی‌های خاص در دوره‌های مختلف مربوط به سبک طراحی نمای ساختمان می‌شود. سبک طراحی نما تعیین کننده نوع طراحی نما بوده و حتی می‌تواند رنگ و نوع مصالح ساختمانی را نیز تعیین کند.

سبک‌های طراحی نما از گذشته تاکنون دستخوش تحولات فراوانی شده است. به همین جهت سبک‌های متنوعی در گذر زمان در سراسر جهان شکل گرفته‌است.

به طور در کلی سبک طراحی نما به سه شاخص اصلی توجه می‌شود:

  • متریال‌های ساختمانی مورد استفاده
  • بررسی المان‌های ظاهری
  • روش ساخت

امروزه از ترکیب روش‌ها و متریال‌های مختلف، ۱۴ سبک متمایز در طراحی نما ساختمان وجود دارد که در ادامه به معرفی و توضیح مختصری درباره هر یک از انواع سبک‌های طراحی نما می‌پردازیم:

  • سبک طراحی نما کلاسیک
  • سبک طراحی نما مدرن
  • سبک طراحی نما رنسانس
  • سبک طراحی نما باروک
  • سبک طراحی نما نئوکلاسیک
  • سبک طراحی نما رومی
  • سبک طراحی نما پست مدرن
  • سبک طراحی نما باهاوس
  • سبک طراحی نما مینیمال
  • سبک طراحی نما ایرانی
  • سبک طراحی نما اسلامی
  • سبک طراحی نما گوتیک
  • سبک طراحی نما اسکاندیناوی
  • سبک طراحی نما ویکتوریایی

در ادامه در مورد هر کدام از انواع سبک طراحی نما توضیح خواهیم داد.

سبک طراحی نما کلاسیک

سبک طراحی نما کلاسیک از دو تمدن بزرگ یونان و روم باستان نشآت گرفته‌اند. این سبک بیان‌گر وقار، بزرگی و شکوه است. بسیاری مبدع این سبک را Vitruvius معمار برجسته رومی می‌دانند.

در این سبک استفاده از المان‌های تزئیناتی جایگاه ویژه‌ای دارد، لذا بسیاری از سبک را بعنوان یکی از سبک‌های طراحی شلوغ و پرکار می‌شناسند.

سبک نما کلاسیک

بطور کلی در سبک طراحی نما کلاسیک، سنگ اصلی‌ترین و مهمترین متریال بحساب می‌آید. البته اخیرا بدلیل هزینه‌های بالای استفاده از متریال سنگی، از متریال‌های جایگزین مناسب مانند سیمان، سنگ ترامیت و یا مصالح پیش ساخته استفاده می‌کنند.

از المان‌های بارز این سبک باشکوه می‌توان به سرستون‌های بزرگ و پرکار، مجسمه و پیکره‌های سنگی، قرنیزها و گچ‌کاری‌های سترگ و غیره اشاره کرد.

به دلیل زیبایی و شکوه بسیار، مقامت و سرسختی متریال کار شده در برابر شرایط جوی و فراوانی انواع سنگ نما در ایران، این سبک یکی از سبک‌های محبوب طراحی نما در بین ایرانیان است.

سبک طراحی نما مدرن

یکی دیگر از نماهای محبوب و پرکاربر در بین ایرانیان سبک طراحی نما مدرن است. در سبک مدرن معمار تلاش دارد با بهره‌گیری از بروزترین شیوه‌های طراحی نما، طرحی زیبا و در عین حال ساده خلق کند. سبک مدرن از جمله سبک‌هایی است که خلاقیت و مهارت معمار در طراحی نمای چشم‌نواز و با شکوه تاثیر فراوانی دارد.

اصلی‌ترین کانسپت سبک طراحی نما مدرن، استفاده از خطوط عمودی و افقی در طراحی نما است، ازاین‌رو طرح کلی این سبک بسیار ساده و بی‌آلایش و در عین حال دارای ظرافت‌های بسیار است.

سبک طراحی نما مدرن

در سبک طراحی نما مدرن می‌توان از متریال‌های ساختمانی بصورت تکی و یا ترکیب چند متریال باهم (حداکثر چهار متریال) استفاده کرد. استفاده از انواع متریال‌های ساختمانی از جمله سنگ، سیمان، آجر، شیشه، سنگ‌های مصنوعی، انواع فلز، کامپوزیت، چوب و غیره استفاده کرد.

مهمترین شاخص‌هایی که در طراحی نما مدرن باید به آنها توجه داشت، عبارتند از:

  • استفاده از رنگ‌های روشن و خنثی
  • عدم استفاده از تزئینات با جزئیات زیاد
  • استفاده از المان‌های عمودی و افقی با مفاهیم ساده
  • بهره‌گیری از مصالح و تکنولوژی‌های روز دنیا

سبک طراحی نما رنسانس

این سبک در اوایل قرن ۱۴ و در شهر فلورانس ایتالیا بوجود آمد. خالق این سبک را برونلسکی، معمار ایتالیایی می‌دانند که این سبک را برای اولین بار با ساخت کلیسای جامع فلورانس در جهان به ثبت رساند.

با اینکه سبک طراحی نما رنسانس بسیار جدید بود و پیش از قرن چهاردهم بندرت در معماری‌ها دیده می‌شد، اما تمرکز فراوان این سبک بر هندسه و توجه به تناسب و تقارن در نما باعث شد که این سبک به سرعت در اروپا رواج پیدا کند.

سبک طراحی نما رنسانس

مهمترین مشخصه‌های سبک طراحی نما رنسانس شامل موارد زیر می‌شود:

  • تقارن و تناسب در پنجره‌ها و درها
  • طاق‌های گرد و گنبدی شکل و عموما کوتاه
  • پنجره‌ها طاق‌دار با خطوط خمیده
  • استفاده فراوان از ستون‌های کلاسیک و ستون‌های دیواری
  • محوریت مذهبی از لحاظ کاربرد

طراحی نما رنسانس

سبک طراحی نما باروک

این سبک نیز مانند سبک رنسانس از ایتالیا و در اوایل قرن ۱۷ آغاز گردید. بسیاری از منتقدان این سبک را، معماری کلاسیک بی‌ساختار با جزئییات زیاد و عجیب و غریب می‌دانستند؛ با این حال این سبک طی کمتر از دو قرن بخش اعظمی از اروپا را به زیر پوشش خود درآورد.

سبک باروک ضوابط و ساختارهای کلاسیک را در هم شکست و با ایجاد هارمونی در میان عناصر گوناگون سعی در ایجاد نمایی هنری و در عین حال دارای صلابت نمود. این سبک محور اصلی را احساس به جای عقل در نظر می‌گیرد، از این‌رو انواع نقاشی و پیکرتراشی در این سبک بسیار دیده می‌شود.

سبک نما باروک

از جمله مهمترین ویژگی‌های این سبک می‌توان به تعبیه فضای کلی در مرکز و چیدن سایر المان‌ها و عناصر بر اساس فضای اصلی در نظر گرفت. همچنین عدم تقارن در نما یکی دیگر از ویژگی‌های این سبک و البته اصلی‌ترین وجه تمایز آن با سبک طراحی نما رنسانس بحساب می‌آید.

سبک طراحی نما نئوکلاسیک

در اواخر قرن ۱۸ پس از آنکه سبک‌هایی همچون باروک و رنسانس دوران طلائی خود را پشت سر گذاشته بودند، سبک نئوکلاسیک پدید آمد.

در حقیقت این سبک تلفیقی از دو سبک پر طرفدار کلاسیک و مدرن است. به عبارتی سبک نئوکلاسیک با حفظ اصالت و شکوه سبک کلاسیک و بکارگیری سادگی و ظرافت سبک مدرن ایجاد شده است.

طراحی نما ساختمان نئوکلاسیک

از آنجایی که سبک کلاسیک بسیار پرکار و شلوغ بوده و سبک مدرن ساده و بی‌آلایش؛ معمولا افرادی که علاقه بیشتری به تعادل در حجم جزئیات دارند، سبک نما نئوکلاسیک را بیشتر می‌پسندند. از ویژگی مهم دیگر سبک طراحی نما نئوکلاسیک امکان استفاده از متریال و مصالح مختلف در نما است. بر خلاف سبک کلاسیک که که غالبا از یک متریال خاص (سنگ) در نما استفاده می‌شود در سبک نئوکلاسیک از مصالحی همچون فولاد، آجر، چوب، شیشه، بتن، سنگ، برنج و غیره استفاده می‌شود.

سبک طراحی نما نئوکلاسیک

سبک طراحی نما رومی

سبک طراحی نما رومی که طرافداران زیادی در ایران دارد، مانند سبک کلاسیک از روم و یونان باستان سرچشمه گرفته است.

این سبک شباهت فراوانی به سبک کلاسیک دارد و تقریبا از نظر انتخاب متریال مورد استفاده ( سنگ) و تزئینات بکار رفته در آن (مجسمه، ستون، قرنیز) با سبک طراحی نمای ساختمان کلاسیک یکسان است؛ اصلی‌ترین وجه تمایز آن‌ها حجم تزئینات بکار رفته و میزان پیچیدگی آن‌هاست. در سبک کلاسیک جزئیات ساده‌تر هستند و تعدد سازه‌های تزئینی کمتر از سبک نما رومی است. شاید به همین علت است است که بعضی، این سبک را زیرمجموعه سبک طراحی نما کلاسیک در نظر می‌گیرند.

سبک طراحی نما رومی

مهمترین المان‌های بکار رفته در سبک رومی عبارتند از:

  • مجسمه‌های پر کار با جزئیات زیاد
  • کتیبه‌های تاریخی متنوع
  • ستون‌های بلند به همراه پا ستون و سرستون‌های پر کار
  • قرنیز

طراحی نما به سبک رومی

برای خرید ترامیت اینجا کلیک کنید

سبک طراحی نما پست مدرن

سبک طراحی نما پست مدرن یا فرا مدرن که در اوسط قرن بیستم شکل گرفت، در حقیقت به عنوان واکنشی به چهارچوب‌ها و قواعد سبک مدرن تلقی گردید. در این سبک مفاهیم انتزاعی از اهمیت زیادی برخوردار هستند و معمار سعی دارد عواطف و فرم‌های انسانی و فیزیکی و حتی متا فیزیکی را در طراحی خود دخیل سازد.

طراحی نما پست مدرن

از ویژگی‌های سبک پست مدرن توجه به محیط و زیست‌بوم ساختمان و حتی ساکنان آن ساختمان است. از نظر بسیاری از معماران بزرگ سبک پست مدرن، یک ساختمان نمی‌تواند سبکی بین المللی داشته باشد؛ به عبارت دیگر هر نمای طراحی منحصر بفرد خود و منطبق با شرایط بومی، فرهنگی و منطقه‌ای خود را دارد.

طراحی نما به سبک پست مدرن

مهمترین المان این سبک، عدم توجه به تقارن و خطوط و تناسبات است. برای مثال یک ساختمان با وجه متفاوت، می‌تواند در هر وجه سبک طراحی نمای متفاوتی داشته باشد.

سبک طراحی نما پست مدرن

سبک طراحی نما باهاوس (Bauhaus)

باهاوس ریشه‌ای آلمانی داشته که معنای آن خانه معماری است. در سال ۱۹۹۱ والتر گروپیوس؛ با هدف از بین بردن شکاف بین هنر و صنعت؛ تلاش کرد تا المان‌های اضافی را از معماری حذف کند که نتیجه آن سبک طراحی نما باهاوس را رقم زد. در حقیقت در این سبک طراحی نمای ساختمان کلیه جزئیات بلااستفاده در نمای ساختمان حذف می‌شوند که منجر به شکل‌گیری نمایی ساده و مسطح، بی آلایش و بام‌هایی صاف می‌شود. اصالت و تمرکز این سبک طراحی نما بر صرفه‌جویی در هزینه‌ها و تمرکز بر تولید انبود در حوزه صنعت بوده‌است.طراحی نما به سبک باهاوس

اولین مدرسه باهاوس در راستای تحقق اهداف این معماری، در سال ۱۹۹۱ و به کوشش گروپیوس تاسیس گردید اما پس آن در سال ۱۹۳۳ تحت فشار نازی‌ها بسته شد و بسیاری از دانش آموختگان این مکتب آلمان را ترک کردند و به سراسر جهان مهاجرت نمودند که همین امر به گسترش سبک معماری باهاوس در دنیا کمک نمود.

سبک نما باهاوس

لازم بذکر است که گسترش این سبک طراحی نما، یکی از علل پیدایش و شکل‌گیری جنبش مدرنیسم در قرن بیستم است.

در سبک طراحی نما باهاوس، بدلیل سادگی و نبود جزئیات معمولا از متریال‌هایی مانند آجر و بتن استفاده می‌شود.

سبک طراحی نما باهاوس

سبک طراحی نما مینیمال

از جمله مهمترین ویژگی‌های سبک طراحی نمای ساختمان مینیمال، خطوط و بام‌های صاف و طراحی فضاهای باز با پنجره‌های بزرگ است. این سبک همانند سبک طراحی نمای مدرن القا کننده سادگی و بی آلایشی است با این تفاوت که بر خلاف سبک مدرن، استفاده از چند متریال مختلف در نما متداول نیست و معمولا از یک یا دو متریال بیشتر استفاده نمی‌شود.

طراحی سبک نما مینیمال

اصلی‌ترین رنگ‌ها در طراحی نمای مینیمال رنگ سفید و رنگ‌های خنثی و روشن هستند به همین علت عموما کانسپت کلی ساختمان از متراژ واقعی آن بیشتر بنظر می‌رسد. در هر دو سبک طراحی نما مینیمال و مدرن فرم کلی طراحی، استفاده از باکس‌های مکعب مستطیل پر و خالی است.

طراحی نما مینیمال

فرانک لوید رایت یکی از پیشکسوت‌های طراحی سبک مدرن است که با حذف جزئیات و تزئینات اضافی در طراحی، سبک مینیمال را خلق کرده‌است. در میان معماران مینیمالیسم شعار Less Is More بسیار شایع و در حال افزایش است و بدان معنی است که زیبایی در سادگی است و تلاش هرچه بیشتر برای حذف تزئینات است.

طراحی نمای مینیمال

در این نما به فضای سبز و طبیعت در حریم ساختمان اهمیت زیادی داده می‌شود، همچنین پنجره‌های بزرگ برای بهره‌مندی حداکثری از نور خورشید و استفاده حداقلی از دیوار، ستون و راهرو در سراسر خانه یکی دیگر از ویژگی‌های برجسته سبک طراحی نما مینیمال است.

نما ساختمان به سبک مینیمال

سبک طراحی نمای ساختمان ایرانی

سبک طراحی نما ایرانی تاریخچه‌ای بسیار غنی و طولانی دارد. این سبک در طول زمان از عوامل بسیار زیادی از جمله دین و آیین و فرهنگ منطقه‌ای بوده‌است اما وجه مشترک همه آن‌ها استفاده از متریال‌های بومی است. بیشترین مصالح مورد استفاده در سبک طراحی نما ایرانی شامل آجر، چوب، سنگ و سبمان است.

سبک طراحی نما ایرانی

معمولا سبک معماری ایرانی را به دو بخش پیش از اسلام و پس از اسلام تقسیم می‌کنند. معماری پیش از اسلام نیز برگرفته از سه سبک اصلی زیر است:

  • سبک پیش از پارسی: از مهمترین اثار به‌جا مانده از این سبک می‌توان به تپه هگمتانه و معبد چغازنبیل اشاره کرد.
  • سبک معماری پارسی: تخت جمشید بازرترین سازه از سبک پارسی است، در این طراحی سبک نما، سقف‌های خمیده و طراحی سنگی نماهای بیرونی و ستون‌های سنگی از مهمترین المان‌های این سبک طراحی نما پارسی است.
  • سبک پارتی: این سبک طراحی نمای ساختمان معمولا با طاق و گچ بری‌های خمیده بهمراه گنبد و دهانه‌ و ورودی‌های بزرگ همراه بوده است، ازینرو عموما دارای عظمت و شکوه زیادی بوده‌اند. طاق کسری و قصر شیرین از مهمترین بناهای سبک پارتی هستند.

طراحی نما به سبک ایرانی

معماری ایرانی پس از اسلام نیز بسیار شبیه سبک معماری اسلامی است که با استفاده از متریال‌های ایرانی سبک و سیاق ایرانی گرفته‌است. در سبک معماری پس از اسلام، کمتر از المان‌های سبک‌های بیش از اسلام الهام گرفته شده است.

سبک طراحی نما ایرانی  طراحی نما ایرانی

سبک طراحی نما اسلامی

اصلی‌ترین ساختمان‌ها در سبک طراحی نما اسلامی مربوط به مساجد، مناره‌ها، قبرستان‌های اسلامی، قصرهای تاریخی، دژ و باروهای محافظ شهر بوده است، از این رو این سبک طراحی نمای ساختمان از جایگاه مذهبی در حوزه معماری برخورداز است. این در حالی است که امروزه سبک طراحی نمای اسلامی ترکیبی از سبک اسلامی کهن و سبک مدرن است.

سبک نما اسلامی

اصلی کانسپت سبک طراحی نما اسلامی مناره‌سازی است، علاوه بر آن گنبد یکی دیگر از عناصر پر کاربرد سبک طراحی نمای اسلامی است.

سبک طراحی نما اسلامی

علاوه بر مناره و گنبد، مهمترین المان‌های سبک طراحی نما اسلامی عبارتند از:

  • خوشنویسی
  • مهرابه
  • حجره
  • استفاده حداقلی از نقوش حیوان و انسان
  • شبستان‌های ستون‌دار
  • نقش و نگارهای خاص و اسلیمی

سبک نمای ساختمان اسلامی

طراحی نما به سبک اسلامی

سبک نما گوتیک

قدمت سبک طراحی نما گوتیک به قرون وسطی (اواخر قرن دوازده تا قرن شانزدهم) می‌رسد و غالبا از آن برای بناهای مذهبی مانند کلیساها استفاده می‌کردند. متریال غالب در سبک طراحی نما گوتیک، سنگ است. این سبک معماری که به معماری نوک تیز نیز شهرت دارد، پس از قرن هجدهم توسعه پیدا کرد و بسیاری سبک معماری رنسانس را جانشین سبک معماری گوتیک می‌دانند.

سبک طراحی نما گوتیک

سبک نما گوتیک

مهمترین المان‌های طراحی سبک نما گوتیک عبارتند از:

  • طاق‌های بلند و نوک تیز
  • مناره‌های مخروطی
  • مجسمه‌های سنگی
  • بازشوهای طولی
  • پنجره‌های بزرگ و رنگی
  • تکیه‌گاه‌های پروازی
  • جزئیات تزئینی

طراحی نما به سبک گوتیک

سبک طراحی نمای ساختمان اسکاندیناوی

سبک طراحی نما اسکاندیناوی که الهام گرفته از دو سبک مدرن و مینیمال است، در اوایل قرن بیستم پا بخ عرصه ظهور گذاشت. این سبک که از بی‌آلایشی و سادگی سبک مدرن و تلفیق آن با خطوط منعطف بهره گرفته، عموما در نواحی سردسیر و شمالی کره زمین استفاده می‌شد و به تدریج در حوالی ۱۹۵۰ در سراسر کشورهای دانمارک، فنلاند، نروژ، سوئد و ایسلند گسترش و محبوبیت یافت.

سبک طراحی نما اسکاندیناوی

در سبک طراحی نما اسکاندیناوی از رنگ‌های بسیار خنثی استفاده می‌شود، به خصوص رنگ‌های سفید، مشکی و برنزه بیشترین استفاده را در این سبک دارند همچنین متریال‌های مانند چوب و سیمان از اصلی‌ترین مصالح مورد استفاده در سبک طراحی نما اسکاندیناوی هستند.

سبک اسکاندیناوی نما

طراحی نما اسکاندیناوی

سبک طراحی نما ویکتوریایی

آخرین سبک طراحی نما، سبک ویکتوریایی است که به عنوان سبک معماری اشرافی نیز شناخته شده است. همانطور که از اسمش پیداست این سبک در زمان سلطنت ویکتوریا در اواسط قرن نوزدهم و در کشور انگلستان پدید آمد و بتدریج در کشورهای استرالیا، نیوزلند، ایرلند و آمریکا نیز مورد استفاده قرار گرفت.

طراحی نما به سبک ویکتوریایی

این سبک همچون سبک طراحی نما کلاسیک از تزئینات فراوانی برخوردار است با این تفاوت که سقف ساختمان نیز جزئی از نما بحساب می‌اید.

طراحی نما ویکتوریایی

مهمترین ویژگی‌های سبک طراحی نما ویکتوریایی ایوان‌ و شیروانی‌های بزرگ، سقف‌های شیب‌دار، آجرهای ساده یا رنگی، ارسی و پنجره‌های کشویی، ایوان و تراس‌های مجلل و با تزئیتان فراوان و همراه با رنگ‌هایی همچون مشکی، سرمه‌ای و زرشکی. استفاده از نقش‌های نامتقارن در طراحی یکی دیگر از ویژگی‌های برجسته سبک طراحی نما ویکتوریایی است.

سبک طراحی نما ویکتوریایی

اهمیت طراحی نما

سبک طراحی نما ساختمان از دو جنبه اهمیت بالایی دارد: اول، نما ساختمان به عنوان مانعی و حفاظی است که فضای داخلی ساختمان را از محیط خارجی جدا می‌کند. دوم، بیش از هر جزء دیگری در خلق تصویر کلی از ساختمان تاثیر دارد.

در حقیقت سبک طراحی نما مناسب و کارامد، هم بیشترین تاثیر را در اتلاف انرژی و ایجاد محیط داخلی راحت و ایمن برای اعضای ساختمان داشته و هم به عنوان ظاهر ساختمان، زیبایی و شکوه خاصی را به ساختمان می‌بخشد.

در سبک طراحی نما با کارایی و عملکرد بالا، توجه به شرایط اقلیمی و آب و هوایی، متریال مورد استفاده در ساختمان، همخوانی نما با فضای جغرافیایی و اعضای ساختمان، جاذبه‌های زیبایی شناسی، استحکام و دوام بالا، کاهش نویز و آلودگی‌های صوتی و البته تاثیرات زیست محیطی آن، از اهمیت بالایی برخوردار است.

علاوه بر موارد فوق سبک طراحی نما مناسب، بر هویت و ارزش مادی ساختمان نیز تاثیر فراوانی دارد.

برای انتخاب و خرید سنگ نیاز به مشاوره رایگان دارید؟

نکات مهم در طراحی و انتخاب سبک طراحی نمای ساختمان

به طور کلی انتخاب سبک طراحی نما مناسب جزئیات و پیچیدگی‌های فراوانی دارد، ازین‌رو پیشنهاد می‌کنیم برای انتخاب شایسته حتما با معماران طراح مشورت کنید. با این حال در ادامه مهمترین نکات در انتخاب سبک طراحی نمای ساختمان را به اختصار بررسی خواهیم کرد:

۱- ترکیب‌بندی

اجزا و المان‌های تشکیل دهنده سبک طراحی نما باید به گونه‎ای باشند که یک کل منسجم را تشکیل دهند. به عبارت دیگر ایجاد توازن و هماهنگی در المان‌های نما یکی از مهمترین نکات طراحی است.

۲- تناسبات

سبک طراحی نما مناسب باید ارتفاع و عرض ساختمان شما را در رابطه با محیط اطراف آن متعادل کند. به عنوان مثال اگر در هر دو طراف ساختمان شما، برج یا ساختمان‌های بلندی وجود دارد، نیاز است کمی ارتفاع نما ساختمان را  بلندتر از حد معمول در نظر بگیرید تا ساختمان با محیط اطرافش تناسب بیشتری داشته باشد.

۳- هندسه

به طور کلی فرم و اندازه تمام نماها و هر یک از المان‌های آن‌ها و همچنین نحوه بکارگیری هریک از المان‌ها با یکدیگر باید با توجه به سبک طراحی نما انتخابی باشد. به عنوان مثال نمی‌توان از المان‌های سبک گوتیک در سبک طراحی نما اسکاندیناوی استفاده کرد.

۴- رنگ و بافت

یکی دیگر از نکات مهم در طراحی نما انتخاب مناسب رنگ است. در انتخاب رنگ و بافت باید به سبک طراحی نمای ساختمان، اینکه چگونه ممکن است در زمان‌های مختلف روز و با تغییر فصل‌ها ظاهر شوند و همچنین به بافت و ساختار محیط اطراف توجه نمود.

۵- جزئیات

مدیریت درست جزئیات اضافه شده به نما، همچنین تناسب آنها با یکدیگر و همچنین کانسپت کلی سبک طراحی نما یکی از مهمترین نکات در انتخاب سبک طراحی نماست.

برای خرید متریال نمای ساختمان با چه کسی مشورت کنیم؟

یکی از مهمترین مشکلاتی که طراحی سبک نما با آن مواجه هستیم، کیفیت نماست. کیفیت نمای ساختمان از دو جهت قابل بررسی است: اول از نظر کیفیت متریال و مصالح ساختمانی بکار برده شده در نما و دوم از منظر کیفیت نصب و اجرای نمای ساختمان. چنانچه یکی از این موارد کیفیت پایینی داشته باشد، اصطلاحا نمای ساختمان ما بی کیفیت خواهد بود. لذا دقت درانتخاب متریال ساختمان وانتخاب مجری آن بسیار حیاتی و حائز اهمیت است.

صنایع سنگ ژاد با بیش از نیم قرن تجربه در زمینه تولید و فراوری سنگ ساختمانی و همکاری با مهندسان و معماران برجسته کشور، آماده ارائه خدمات مشاوره در زمینه انتخاب و خرید متریال نما ساختمان، به خصوص نانو سنگ ترامیت به شما عزیزان می‌باشد.

جهت مشاوره و یا استعلام قیمت خرید سنگ ترامیت سفید مهتاب می‌توانید با شماره ۰۹۱۳۵۵۵۵۵۳۶ تماس بگیرید،

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *